Så marknadsför du företaget offline

I dagens digitala samhälle fokuserar många företag på att synas online. Digital marknadsföring är såklart viktig, men glöm inte bort att dina kunder är verkliga människor som uppskattar upplevelser utanför den digitala världen. Därför är det viktigt att även (marknadsföra företaget)(https://www.verksamt.se/starta/marknadsfor-ditt-foretag) offline, exempelvis genom ett snygg monter på en mässa eller ett roligt företagsevent. Här hittar du de bästa tipsen för hur du står ut i mängden.

Det lilla extra

Oavsett om du anordnar ett event eller om företaget har bokat en monter på en mässa så gäller det att ni lyckas locka till er kundernas uppmärksamhet. Detta gör ni bäst genom att skapa en inbjudande miljö med det lilla extra. Vackra blommor är ett bra tips för att skapa en hemtrevlig miljö som lockar till sig besökare i montern. Även belysningen är viktigt för att ge rätt atmosfär.

Gåvor är alltid en bra idé

Att ge bort små gåvor och presenter är en bra idé när det kommer till marknadsföring offline. Alla gillar att få gratisprodukter. Detta är särskilt effektivt vid mässor för att kunderna ska komma ihåg företaget efter mässan. Det är såklart viktigt att göra en avvägning så att inte produkterna kostar för mycket. Pennor med företagets logga är en klassisk gåva att ge bort på mässor och olika sorters event.