Digitala hjälpmedel för er med fysisk butik

Bland det viktigaste för en butik är kassasystemet. Utan en fungerande kassa kan du inte ta betalt av dina kunder, vilket är hela syftet med försäljningen. Genom att välja ett system som sköter mycket av det administrativa jobbet kan du dessutom spara dyrbar tid. 

Digitala betalalternativen alltmer populära

Ingen har säkert missat att Swish har tagit Sverige med storm de senaste åren. Många tror att det endast är yngre personer som använder Swish men så är inte fallet. Bland äldre har det också blivit populärt att använda sig av tjänsten. För butiksägare betyder det här att alltfler kunder önskar Swish som ett betalalternativ förutom de klassiska alternativen kort-och kontantbetalning. Idag har dessutom många företag valt att endast erbjuda digitala betalmetoder, vilket innebär att kontanter inte förekommer alls som betalalternativ.

Många vill fortfarande kunna betala kontant

Trots att kortbetalningar eller betalning med olika telefontjänster blir alltmer populärt lever kontanterna vidare. Då världen ser ut som den gör är det många som väljer att hålla kontanter hemma för nödsituationer. För företag betyder det såklart att kunderna förväntar sig att kunna använda kontanterna vid betalning. Det gäller speciellt för butiker och mindre inköp av varor.